Markka Laitinen

Oppia ikä kaikki

Taidemaalarina olen innostunut harjoittelemaan kitaran soittamisesta ja olenkin harjoitellut aktiivisesti noin puolisen vuotta. Alunperin aloitin harjoittelemaan siksi, koska halusin tehdä maalausvideoihini musiikin itse ja koska minulla on myöskin runoja, ajattelin tehdä niihin joihinkin sävelet ja myös esittää ne itse.

Kitaransoiton harjoitteleminen on ollut äärimmäisen mielenkiintoista toimintaa ja noin neljä kuukautta harjoiteltuani soittamista, minulla oli jo ensimmäinen oma kappale valmiina. toki minulla on se jo äänitettynä ja videoitunakin, vaikkakaan sitä ei ole vielä julkistettu. koska ajattelin että julkistan sen vasta sitten kun minulla on kaksi omaa kappaletta valmiina.

Tein myös kokeeksi ensimmäisen taidevideon, jossa soitan itse kitaralla Beethovenin tunnetun Fur Elise kappaleen. Ei tästä kummoinen tullut, mutta kaikki on tehty itse, niin videossa esitetyt maalaukset, kuin kitaralla soitettu musiikkikin ja olen myös editoinut ja tehnyt muutenkin itse koko videon.

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän arialsio kuva
Ari Alsio

Voihan nenä, minä voin kommentoida näkymätöntä!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Kiitos kommentistasi Ari.

Tosiaankin vaikka tätä blogia ei saakaan vapaavuoron etusivulle, johtuen pitkäaikaisesta bannistani, niin sitä voi kuitenkin kommentoida.

Minua on kovasti naurattanut, kun olen ollut pitkään bannattuna palstalta, koska kirjoitin maahanmuutosta. Aikamoisen arka aihe. Mutta bannini aikana olen saanut useita kommentteja tuohon puheenvuoron puolella olevaan suosituimpaan kirjoitukseeni ihottumista, enkä ole voinut vastata kommentteihin. Samoin kirjoituksen Facebookin jaot ovat nousseet seitsemällä tuhannella bannini aikana. Joten pidän uuden suomen toimintaa kyllä aika lapsellisena, mutta palstan haltijana heillä on oikeus valita kirjoittajat palstallaan.

Eräs toinenkin seikka nauratti, kun aikanaan nostin kirjoituksellani tämänkin palstan kävijämääriä aikalailla.

http://timoekman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/137499-o...

Niin saatuani bannin aloin kirjoittelemaan Bloggerin blogiini, Facebookkiin ja MV-lehteen. enkä kerennyt kuin muutaman viikon kirjoittaa MV-lehteen, niin sehän suhahti Uuden suomen ohi kävijämäärissä. Monet tuttuni ovat myös bannini aikana siirtyneet lukemaan MV-lehteä, bloggeria ja Facebookkia, samoin kuin ovat sanoneet että tämä palsta on muuttunut täysin lukukelvottomaksi, koska erilaisia mielipiteitä ei sallita. Facebookissa eräs täältä bannin saanut, väitti että täältä ollaan bannattu noin 50-kriittistä kirjoittajaa viimeisen vuoden sisällä.

Mutta on hienoa huomata että lukijat siirtyvät sinne missä saavat lukea uutisia ja juttuja joita ei valtamedioista löydy. Eli mitä rajoitetumpaa keskustelu on, sen vähemmän lukijoita. Olen itsekin hiukan skeptinen kannattaako tälle palstalle enää kirjoittaa ja siksi kokeilin tällä blogilla, jota en kuitenkaan saanut julkiseksi etusivulle ja näin jatkan bloggerin ja Facebookin sivuille kirjoittamista ja tulen taas joskus katsomaan onko minulla täydet kirjoitusoikeudet vai ei. Ja vaikka ne palautettaisiinkin joskus, ehkä minulla on jo sitten muualla niin paljon lukijoita, etten ala enää kirjoittamaan tälle palstalle.

Ehkä bannini pitenee tämän kommenttini johdosta, mutta onneksi muualla on tilaa vielä yhdelle, joka haluaa käyttää sananvapauttaan.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa