Markka Laitinen

Varoitus, sisältää kirosanoja

Pahoittelen, että blogi sisältää paljon kirosanoja, mutta kyseessä on sanaleikki, jota ilman kirosanoja ei voisi sanoa. Eräs muusikkoystäväni tuli eräänä päivänä käymään ja kun kysyin kuulumisia, hän sanoi että vituttaa. Sitten kun kyselin mikä kaikki vituttaa, niin keksimme hauskan sanaleikin niistä asioista.

Vituttaa kun poliitikot kusettaa, vituttaa kun virkamiehet kusettaa, vituttaa kun työnantaja kusettaa, vituttaa kun työkaverit kusettaa, vituttaa kun muija kusettaa, vituttaa kun lapset kusettaa ja vituttaa kun kaverit kusettaa.

Ja sitten kun menet vitutukseen kaljalle, niin jumalauta sekin kusettaa. Ainoa ketä pääset harvoin itse kusettamaan, on perheen koira ja silloinkin sataa yleensä kaatamalla vettä tai räntää, tai on yli 20-astetta pakkasta.

Tätä ei sitten palstan tosikkojen tarvitse ottaa tosissaan, kyse on vain sanaleikistä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ja just kun ehdin Jorma Mellerin blogia kommentoida niin, että sen yhden ainokaisen v-sanan tähditin piiloon! Ylläolevassa on nopeasti laskettuna kymmenen v:tä ja bonuksena yksi j.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Ikävä kyllä, juuri noin on kuten mainitsit, mutta tätä sanaleikkiä ei olisi muuten voinut tehdä. Toki sen julkituonnista voidaan olla montaa mieltä.

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Ei tuota sinänsä harmitonta juttua täältä ulos heitetä. Kiroilu on palstalla periaatteessa kielletty, mutta yleensä asiaa katsotaan sormien läpi. Vapaavuoron puolella on muutenkin rennompaa kuin Puheenvuoron kiukutteluissa (jonne noituminen kuuluisi luontevasti).

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #3

Ei varmaankaan juttua poisteta, mutta jotain outoa on tekeillä. Kun tulen vapaavuoroon niin etten ole kirjautunut, ei blogiani näy lainkaan, eikä sitä löydy etsimälläkään. Mutta kun kirjaudun sisään, blogi näkyy samantien ja vieläpä suosituimpien ykkösenä. Vaikka käsitykseni mukaan asetuksissa ei ole sellaista toimintoa, josta voisi laittaa blogit näkymään vain kirjautuneille.

Eräs tuntemani erittäin suosittu kirjoittaja palstalla aikanaan kertoi, että kun hän tuli puheenvuoroon omalla koneellaan, hänen kirjoituksensa näkyy suosituimpien ykkösenä. Mutta kun hän menee minuutin päästä naapurin koneella katsomaan, niin blogi näkyi vasta toisella sivulla. Eli jotain hämärää moderointia ylläpito kyllä harrastaa. No tämä kirjoittaja kirjoittaa toiselle palstalle nykyään ja on vieläkin hyvin suosittu kirjoittaja, ja sillä palstalla hän ei ole moista huomannut.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski Vastaus kommenttiin #4

Kirjautuneena näkee tuoreemman version. Liittyy jotenkin välimuistiin ja optimointiin. Kyllä kirjautumattomatkin aikanaan näkevät sen minkä kirjautuneet. En ole asiaa tarkemmin tutkinut, joten siitä epämääräisyys.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen Vastaus kommenttiin #5
Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Joo, koiraa ei voi kusettaa tekstiviestillä.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Ei voi, eikä puhelimella soittamalla.

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa